RTL-ster Geert Gordijn bijna live op tv geëlektrocuteerd

Geert Gordijn, sterverslaggever van RTL Nieuws, is woensdagavond bijna live op televisie geëlektrocuteerd. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Gordijn deed vanuit het Limburgse dorpje Swalmen verslag van de rumoer rond DENK-partijvoorzitter Selçuk Öztürk, toen hij plots werd opgeschrikt door een blikseminslag. “Antoin, er komt hier echt net een donderklap door je vraag heen, waar ik zelf even van sta te schrikken. Ik voelde ook een vonkje, maar ik leef gelukkig nog“, zei hij.

De tv-journalist geeft op Twitter aan blij te zijn met de goede afloop. “Bijna live geëlektrocuteerd door de bliksem. Nu in mijn Zweedse kooi van Faraday als de sodemieder terug naar’t Bovenrivierse“, zegt hij.

Veel kijkers schrokken van de harde klap, aldus Gordijn. “Dank voor de bezorgde reacties, ik ben nog alive en dankzij 6 miljoen volt kick ik meer dan ooit tevoren!

Overigens wist Gordijn de mannen en vrouw van DENK woensdag niet voor zijn camera te krijgen, maar heeft wel hun tweede filmpje gezien. “Lieve hemel, ik kijk er nog naar ook. Koot & Bie zijn terug, en beter dan ooit!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen