Geert Wilders bij Rick Nieman: 50 minuten een-op-een

PVV-leider Geert Wilders heeft WNL Op Zondag uitgekozen voor zijn eerste grote tv-interview in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen. Hij is volgende week zondag 12 februari te zien in het programma van Rick Nieman. Dat heeft omroep WNL laten weten. Wilders doet weinig tv-optredens, dus alle ogen zullen gericht zijn op hoe Nieman dit lange tv-interview aanpakt. Nieman krijgt in elk geval behoorlijk de ruimte: hij mag Wilders vijftig minuten lang een-op-een interviewen.

Wilders gaat al maanden aan kop in de peilingen. En nu 15 maart steeds dichterbij komt begint de verkiezingskoorts echt op te lopen. Politici duiken op in tv-shows en de verkiezingsdebatten naderen.

Nieman gaat van alles met Wilders bespreken. “Alle grote thema’s van deze campagne komen tijdens het gesprek dan ook aan bod: veiligheid, de islamisering van de samenleving, Donald Trump, de Nederlandse identiteit en nog veel meer“, aldus de omroep.

Het Wilders-interview zal op zondag 12 februari tussen 9.00 en 10.00 uur én tussen 23.00 en 24.00 uur worden uitgezonden op NPO 1.

Foto: YouTube

Meer in WNL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen