Sander en Georgina schijten op roddelblad Weekend

Sander Schimmelpenninck en Georgina Verbaan zitten gehurkt boven de Weekend. Ze vinden het blad niets meer dan trash. Dat laten ze weten in berichten op Twitter. Weekend heeft een artikel online staan met de kop ‘Onzekere toekomst Sander Schimmelpenninck: ‘Relatie op afstand is moeilijk”. “Haha, dat Weekend is der rioolbladen rioolst, door gewoon stukkies uit ‘Zweden doen het anders’ op te tikken. En dan ook nog ‘vertelt hij tegen Weekend’. Wat een kneuzen“, reageert hij.

Georgina valt haar BN’er-collega direct bij. “Welkom Sander, in de wereld van de Weekend, de Story en de Privé. Daar spelen ze Sims met echte mensen. Als je er niet naar kijkt heb je er meestal geen last van.”

Wat een flauwe opmerkingen, vindt Weekend-baas Bart Ettekoven. “Tut tut tut Sandertje. In het blad staat keurig waar de quotes vandaag kwamen. Online maakt redacteur klein foutje en dan meteen zo fel. Zagen we je aan tafel bij Op1 maar wat vaker zo fel. Fijne dag.

Klopt het eigenlijk verder wel wat er in de Weekend staat? “Ja“, antwoordt Schimmelpenninck kort en krachtig.

Foto: NPO, RTL

Meer in WNL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen