Sander en Georgina schijten op roddelblad Weekend

Geplaatst op vr 03 jul 2020 om 9:15

Sander Schimmelpenninck en Georgina Verbaan zitten gehurkt boven de Weekend. Ze vinden het blad niets meer dan trash. Dat laten ze weten in berichten op Twitter. Weekend heeft een artikel online staan met de kop ‘Onzekere toekomst Sander Schimmelpenninck: ‘Relatie op afstand is moeilijk”. “Haha, dat Weekend is der rioolbladen rioolst, door gewoon stukkies uit ‘Zweden doen het anders’ op te tikken. En dan ook nog ‘vertelt hij tegen Weekend’. Wat een kneuzen“, reageert hij.

Georgina valt haar BN’er-collega direct bij. “Welkom Sander, in de wereld van de Weekend, de Story en de Privé. Daar spelen ze Sims met echte mensen. Als je er niet naar kijkt heb je er meestal geen last van.”

Wat een flauwe opmerkingen, vindt Weekend-baas Bart Ettekoven. “Tut tut tut Sandertje. In het blad staat keurig waar de quotes vandaag kwamen. Online maakt redacteur klein foutje en dan meteen zo fel. Zagen we je aan tafel bij Op1 maar wat vaker zo fel. Fijne dag.

Klopt het eigenlijk verder wel wat er in de Weekend staat? “Ja“, antwoordt Schimmelpenninck kort en krachtig.

Foto: NPO, RTL
26 Reacties op “Sander en Georgina schijten op roddelblad Weekend”


 1. Robert

  Sander: goede journalist. Kan Beau nog veel van leren.

 2. rooie Rinus

  Sander’s werkgever Quote loopt namelijk niet zo goed, en heeft een dalende oplage. Dus hij doet alles om in de publiciteit te blijven en te komen. En ja, dus komen de roddelblaadjes ook om de hoek kijken. Keep digging!

 3. Willie

  Ze kunnen alle twee in de vuilnisbak.

 4. MolTalk

  Sander Schimmelpick, Schimmelpenis, Schimmelpiemel, Schimmelzak.. Ben er nog steeds niet over uit welke ik nou het grappigst vind!

 5. Dartsfan

  ‘Zagen we je aan tafel bij Op1 maar wat vaker zo fel.‘ haha daar had Ettekoven Schimmelpenninck goed de waarheid verteld!

 6. snoezigkleinhertje

  Rookt die Verbaan inmiddels alweer , want dat domme deugkneus grietje doet ook alles om in het nieuws te komen en te blijven.

 7. Sender

  Robert
  vr 03 jul 2020 om 9:16 ,

  Exact. Sander wordt vaak ten onrechte alleen op zijn ‘adelijke’ afkomst beoordeeld omdat mensen dan gelijk stigmatiseren en elitaire stickers opplakken.
  En dat is, zeker in Sander’s geval grote onzin. Het is een welbespraakt en intelligent man, of hij past binnen het clubje van Op1 betwijfel ik nog een beetje. In een andere setting zou hij mogelijk meer opbloeien maar dat komt nog wel als de tijd er rijp voor is. ( er is al Dragon’s Den).
  Wellicht is hij meer de individualist binnen tv wereld. Maar het is een man van aanpakken en hij past in vele ambachten.
  En natuurlijk reageert hij fel. Ettekoven is een zielige vertoning waar je normaal niet eens aandacht aan zou besteden maar soms kan het niet anders. En iemand moet zo’n valse…..toch eens duidelijk maken hoe hij over de persoon Ettekoven en zo’n kappersblaadje denkt.

 8. Johan

  Haha ik lees die blaadjes nooit maar goede comeback.
  Aan de tafel bij Op1 is meneer een triest stil kritiekloos mannetje met een glimlach alsof hij zijn schoonouders voor de eerste keer ontmoet maar op internet een grote bek.

 9. Misutoria

  Als je iemands naam als een verklein woordje gaat uitspreken zoals “Sandertje” dan ben je wel echt heel erg ‘laag’. Los van wie ik gelijk geef.

 10. Sookie Stackhouse

  En velen schijten op Sander en Georgina.

 11. Pajs

  Nu is de Quote natuurlijk ook gewoon een veredeld roddelblad over ondernemers.

 12. Truus

  Ach Sandertje is geen welbespraakte intelligente man
  ik betrap hem vaak genoeg op Domme uitspraken ,het is een zielige gefrustreerde
  man en Verbaan heeft te veel vrije tijd met een uitkering op
  de bank en een misbaksel.💩

 13. Captain Caveman

  Ze slaan wel erg op tilt ondanks het een ‘onbelangrijk’ ‘nietszeggend’ blaadje is! Zeker jaloers op de oplage’s van de roddelblaadjes die mijlenver voorliggen op die exclusieve, elitaire Quock, dat rijke nichten blaadje die al vanaf oplage 1 hetzelfde is. Dan een gouden, dan een met zilveren dollartekens op de voorkant.

 14. Captain Caveman

  En als je 1.42mtr bent mag je best wel Sandertje heten!

 15. Keta Minek

  Sander is en blijft een groot kind.

 16. Sjakie

  @Sender
  Wat is er zo welbespraakt en intelligent aan hem? Ben jij soms zelf Sander die hier nu het voor hem opneemt ofzo? Het is een vervelende narcist die teveel in zichzelf is gaan geloven door een paar leuke tv optredens ‘als gast’. Als je zijn bagger op Twitter soms leest waar hij alles en iedereen die het niet met hem eens is als domrechtse tokkies weg zet, dan zou je anders kunnen oordelen. Dat zijn werkgever, de NPO, dat allemaal maar ok vindt ook begrijp ik weinig van.

 17. Marianne

  Het verhaal klopt toch gewoon? Wat zeurt die Sander.

 18. Guttegut

  Inderdaad Sjakie, jij bent zo’n tokkie.

 19. MolTalk

  Heimwee naar de tetten van weleer van Georgina.

 20. Iemand

  Ik vind dit zo’n kneus die gozer.. Bij Op1 kijkt hij in de camera als een bang hertje en op Twitter gaat hij helemaal los. Dan ben je toch gewoon een weekdier

 21. Apfelflapf

  Ik zag Sander en Georgina in een porno , kan dat ?

 22. Q

  Ik kan mij niet herinneren dat Jeroen Pauw, Eva Jinek of Beau zich constant zo druk maken over roddeljournalistiek op twitter. Sander is echt een slaaf geworden van de blauwe vogel zonder dat hij het doorheeft.

 23. Tovenaar

  Schelden is altijd erg zwak dat doet heertje Sander altijd.

 24. Anti-racistje

  @Misutoriaatje

  Wat een eenzijdige associatie. Een verkleinwoord gebruiken kan ook liefkozend bedoeld zijn.

 25. Irene

  Wat is het altijd gemakkelijk op afstand en anoniem mensen zo enorm te belagen. Vele reacties vind ik gewoonweg heel, heel zielig.

 26. Wilfred Degens

  Fijn wanneer we niet met hun ‘schijt’ geconfronteerd worden op de media-courant. Wat een item opener. Heel common in een achterstandswijk. Daar is toch op Chateau Diepenheim geen sprake van, naar ik mij herinner. En dan ook nog op collegae uitgevers afgeven. Je zal maar je werkelijke identiteit nog steeds niet gevonden hebben.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.