Evert Santegoeds vindt Youp van ’t Hek vriendelijker

Geplaatst op Fri 10 Feb 2017 om 14:15

Evert Santegoeds vindt dat Youp van ‘t Hek de laatste tijd een stuk vriendelijker is geworden. Dat heeft de Privé-baas gezegd in Shownieuws. Van ‘t Hek was in het verleden niet mild over Santegoeds: hij dreigde zelfs het NRC te verlaten als Santegoeds’ werkgever TMG de krant over zou nemen. Zo ver kwam het niet, maar de verhoudingen zijn inmiddels ook iets minder scherp, aldus de showkenner. Volgens hem heeft dat alles te maken met de operatie aan zijn hart ruim een jaar geleden.

Sindsdien is alles anders, aldus Santegoeds. “Het heeft echt wel wat met hem gedaan. Hij heeft een flinke jas uitgedaan, maar het heeft hem ook milder gemaakt, geloof ik. En vriendelijker.”

Tot nu toe kende Santegoeds de cabaretier altijd als een boze witte man. “Het was vroeger mijn boze buurman. Ik kwam hem regelmatig tegen en dat was met wisselend succes. Zoals ik hem nu zie, dan denk ik inderdaad dat hij wat aardig is geworden.”

Hij is ook wat openhartiger geworden, want over zijn privéleven praatte Youp niet heel erg veel en nu zie je hem in verschillende programma’s op televisie toch praten over deze hele ervaring.”

Lees ook: Youp blijft tóch bij NRC als Evert zijn collega wordt (december 2016)

Foto: SBS
5 Reacties op “Evert Santegoeds vindt Youp van ’t Hek vriendelijker”


 1. de waarheid

  hihi

  wat een belangrijk nieuws !

 2. Ingrid 🌷🌷

  👿👿 Nu hij zelf nog! 👿👿
  Pleegt mede karaktermoord op Patricia.
  Wat een walgelijke man…..💀

 3. Local Hero

  Dit is de allergrootste rat in de hele media.

 4. Lindsay

  Youp zit helemaal verdwaasd voor zich uit te turen. PP wat moet ik er mee.

 5. Flappy

  Haha, dat wordt een pittig stukje over Evert S. binnenkort op zaterdag van Youp waarin hij snel aangeeft dat dat wel meevalt met die mildheid…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.