Radio 538-baas trots: ‘2016 beste jaar ooit’

Foto: SBSRadio 538-directeur Dave Minneboo is trots op het resultaat dat zijn zender in 2016 heeft neergezet. Het was een recordjaar voor het radiostation. Dat heeft hij laten weten in een persbericht. Het gemiddeld marktaandeel van Radio 538 in 2016 komt uit op 11,7 procent, waarmee het station ‘de onbetwiste marktleider’ blijft. “Vorige week won 538 de Marconi Award voor beste radiozender en dit jaargemiddelde is het bewijs voor de waardering van de luisteraar“, zegt de zenderbaas.

Het jaar 2016 was volgens Minneboo veelbewogen voor 538. “We kijken met 538 terug op een bijzonder jaar, met de uitzendingen vanaf onder andere de Olympische Spelen in Rio de Janeiro en Tomorrowland.”

Ook de laatste maand leefde Radio 538 erg bij de luisteraar, stelt hij. “2016 sloten we in stijl af, in december vervulden de dj’s van 538 grote en kleine wensen van luisteraars tijdens De Beste Wensen.”

’s Lands nummer drie Sky Radio, sinds kort de zusterzender van 538, laat weten de marktleider te zijn onder vrouwen van 20 tot 49 jaar. Baas Uunco Cerfontaine: “Geweldig om te zien dat onze luisteraars de acties en programmering waarderen en Sky in deze zeer competitieve radiomarkt wekelijks de meeste luisteraars weet te bereiken.

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen