Beau vindt vertrek Winston ‘treurig en schokkend’

Beau van Erven Dorens vindt het heel jammer dat zijn RTL Boulevard-collega Winston Gerschtanowitz vertrekt naar SBS 6. Dat heeft de presentator maandagavond gezegd in de showrubriek van RTL 4. Van Erven Dorens, die zelf in 2015 met gierende banden vertrok bij SBS om weer terug te keren naar RTL, ziet het als een verlies. “Het is treurig voor ons, maar ook behoorlijk schokkend. Het is heel jammer, want we zijn samen in het traject gestapt van het nieuwe Boulevard.

Luuk Ikink spreekt van ’treurig nieuws’ en Peter van der Vorst, de televisiekenner van Boulevard, vindt het eveneens jammer. “Ik heb 13 of 14 jaar samengewerkt met Winston bij Boulevard, dus ik ga hem missen, maar leuk voor hem!

Zelf gaf Gerschtanowitz in Boulevard een telefonische reactie. “Het heeft niets te maken met Boulevard, want zoals je zegt: wat is er nou leuker dan Boulevard? Het heeft meer te maken met mijn ambitie en dat is grote studio doen en daar meer aan te mogen ruiken. Nu de kans voorbijkomt om dat heel regelmatig een paar jaar te gaan doen op SBS 6, toen dacht ik: dat ontbreekt nog in mijn carrière op dit moment.”

Op de vraag sinds wanneer hij dit weet, antwoordde Gerschtanowitz: “Dit speelt eigenlijk pas een week. Sommige dingen gaan gewoon zo. Dit is op bizarre wijze in een week bepaald. Het voorstel kwam ineens, terwijl ik op het punt stond om een paar jaar met jullie door te gaan.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen