Babette van Veen gevraagd voor dieetreclames

GTST-bekendheid Babette van Veen is al meerdere malen gevraagd om reclame te maken voor een dieetproduct. Dat vertelt de actrice op Twitter. Van Veen wordt net als veel andere vrouwen mesjogge van fitgirls als Fajah Lourens, die het beeld creëren dat je als vrouw alleen mooi bent als je je hongergevoel omarmt en afvalt. Er ontstaat zo een verkeerd beeld van wat normaal is, stelt de actrice. Ze ondervond het aan den lijve: meerdere adverteerders vinden haar een beetje dikkig.

Ongelooflijk, vindt Van Veen het. “Ik pas gewoon maat 36 en ben al drie keer gevraagd om te adverteren voor dieetvoeding. Oké wel een lekkere ronde maat 36, maar toch: het is van de gekke.

Het waren drie verschillende bedrijven en ze heeft ze alledrie geweigerd, aldus Van Veen. “Ik heb het alleen al niet gedaan omdat ik het een absurd signaal vind naar andere vrouwen.

Van Veen is helemaal tevreden met haar maat 36. “Hoeveel mensen willen geen maat 36 en dan ga ik met maatje 36 lijnen, vind ik heel raar…

Het moet eens afgelopen zijn met al die fitte meisjes, vindt ze. “Dames eet nou gewoon gezond en geniet van je leven, we hoeven toch niet allemaal superfit te zijn? Als je maar lekker in je vel zit.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen