Ariane Schluter begrijpt floppen La Famiglia

Ariane Schluter begrijpt dat haar dramaserie La Famiglia is geflopt op de donderdagavond van NPO 1. Dat laat de actrice dit weekend blijken in het AD. La Famiglia werd vorige maand na enkele afleveringen van prime time afgehaald, omdat er op een gegeven moment nog geen half miljoen mensen meer keken. “Een stuk kan nog steeds mislukken of minder worden ontvangen, zoals recent gebeurde bij La Famiglia. Ik snap de kritiek ook, het was een lastige serie om te duiden“, zegt ze.

De dramaserie was niet mainstream. “Het was komedie, vermengd met drama en dat ook nog in een Italiaanse setting. Maar ik heb er in elk geval wel met heel mijn hart voor gekozen.

De actrice doet geen klussen meer waar ze niet volledig achterstaat. “Ik besef dat ik in een luxepositie zit, want ik kan nee zeggen bij gematigd enthousiasme.

Schluter is niet bang dat het aantal rollen slinkt, nu ze ouder wordt. “Ik denk dat in het algemeen geldt dat het aanbod slinkt voor actrices van mijn leeftijd. Maar persoonlijk heb ik daar nog niet mee te maken gehad.”

Ik merk wel dat ik een ander type rollen krijg. Terwijl ik me jonger voel dan mijn absolute leeftijd. In mijn hoofd ben ik nog altijd 35 en soms overvalt me: o ja, ik ben 50, dat is waar ook.”

Het AD-interview met Schluter kunt u lezen via Blendle.

Foto: AvroTros

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen