NPO 1 verbant La Famiglia naar late zondagavond

NPO 1 haalt de dramaserie La Famiglia vanwege lage kijkcijfers per direct van donderdagavond prime time af. De resterende afleveringen worden uitgezonden op de late zondagavond. Dat heeft de NPO laten weten. La Famiglia is al vanaf deze week elke zondag om 23.10 uur te zien op de tv-zender. De serie wordt op prime time vervangen door Ik Vertrek. “Voor een betere opbouw van de donderdagavond heeft de NPO besloten het programma Ik Vertrek op donderdag te plaatsen.”

De NPO denkt dat het een prima oplossing is. “De trouwe schare fans van La Famiglia zal de serie ook op zondagavond weten te vinden. Daarnaast kan de serie via NPO.nl worden gevolgd.”

Soms duurt het weken voordat er een nieuw uitzendmoment is gevonden, maar dat is hier dus niet het geval. “Zodat de liefhebbers niet lang op de avonturen in restaurant Il Baffo hoeven te wachten.”

Na La Famiglia staan de Sophie Hilbrand-programma’s Het Instituut en Buitenspel op het menu op de donderdagavond van NPO 1. Deze programma’s worden dramatisch slecht bekeken, maar worden vooralsnog niet verplaatst.

Foto: AvroTros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen