Viviënne voelt zich nog niet nieuwe Jinek of Westrik

Viviënne van den Assem realiseert zich dat ze in de WNL-ochtendshow Goedemorgen Nederland op de plek zit waar de nu zeer succesvolle Eva Jinek en Merel Westrik ooit vlieguren maakten. Ze is echter nog niet klaar om net als hen uit te vliegen. Dat vertelt ze vandaag in De Telegraaf. Jinek heeft nu een eigen late-night-talkshow op NPO 1 en Westrik presenteert het nieuws op RTL 4. “Natuurlijk denk je daar wel eens aan, maar ik zit hier net en moet nog veel leren“, vertelt ze.

Van den Assem stelt zich bescheiden op. “Ik ben niet bezig met ’de volgende stap’, al klinkt dat misschien weer alsof ik geen ambities heb. Die zijn er wel, maar ik droom niet van een bepaald iets.

Ze is erg tevreden met wat ze nu heeft. “Ik heb aan Goedemorgen Nederland mijn handen vol en binnen WNL zijn er ook andere mogelijkheden. Mijn collega Maaike Timmerman maakte afgelopen zomer bijvoorbeeld De zaak van je leven en ik spreek momenteel de voice-over in van een serie over pathologen. En radio is wat mij betreft ook niet definitief van tafel.

Ook acteren wil ze blijven doen. “Als het te combineren is met dit werk, wil ik blijven acteren.

Het Telegraaf-interview met Van den Assem kunt u lezen via Blendle.

Foto: WNL

Meer in WNL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen