Wilders: ‘Journalisten kunnen leren van Henk Bres’

PVV-leider Geert Wilders denkt dat veel journalisten kunnen leren van Henk Bres. Dat zegt de politicus op Twitter. Bres kreeg na zijn baan als seksclubhouder, taxichauffeur, ADO Den Haag-hooligan en beroepswerkeloze een radioshow op Den Haag FM en heeft daarin wel eens met Wilders gepraat. Daar is hij maar al te trots op. “Ben geen journalist, geen echte BN’er… Ik ben maar een gewone lul, maar wel zeer trots dat ik Geert al twee keer in mijn uitzending heb gehad!“, laat hij weten.

Die tweet is Wilders niet ontgaan. De PVV-politicus reageert: “En dat was beide keren geweldig beste Henk Bres! Journalisten kunnen veel van jou leren!

Wilders in de studio ontvangen is niet zomaar iets, vertelde Bres een tijd geleden in de media. “Dat is heel wat hoor, want eerst krijg je bezoek van een paar flinke knapen die het hele gebouw controleren en als alles ok en veilig is, wordt Geert Wilders bij ons in de studio afgezet.”

Mensen op straat vertelden aan Bres dat de uitzending met Wilders ’toppie’ was. “Ik heb Geert leren kennen als een sympathieke vent met humor en vooral als een politicus die duidelijke taal praat zodat de gewone man op straat hem kan verstaan.

Foto: Twitter/SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen