Toppers bij SBS 6 mogelijk op zoek naar vierde lid

Het zou zomaar kunnen dat het zangtrio De Toppers bij SBS 6 op zoek gaat naar een vierde lid. Dat vertelden Gerard JolingJeroen van der Boom en René Froger donderdagavond in RTL Boulevard. De Toppers hebben zich voor drie jaar exclusief verbonden aan SBS 6. “We komen van een publieke zender af en daar wordt het wat minder breed dan we nu kunnen gaan doen. We kunnen onze creativiteit tonen, we kunnen leuke programma’s bedenken“, aldus Toppers-bedenker Froger.

Ook Van der Boom ziet meer mogelijkheden. “Het is wat lastiger om amusement bij de publieke omroep te krijgen. Bij een commerciële partij als SBS hebben we wat meer ruimte.”

Je kunt iets maken als Kerst met de Toppers, een docusoap of probeer maar dingen te bedenken. De eerste afspraak staat om te gaan kijken wat wij als drietal kunnen doen.”

Er is veel te bedenken, aldus Joling. “Het varieert van reallifesoaps tot op vakante gaan met z’n drieën en de ontwikkelingen volgen van de nieuwe shows die gaan komen in de Arena.”

Van der Boom: “Misschien gaan we in de komende drie jaar wel op zoek naar een nieuwe Topper. Wie zal het zeggen?

Froger ziet dat ook als een mogelijkheid. “We hebben zoveel ideeën: soapseries en dergelijke of zo’n vierde Topper. We kunnen ook series maken in het buitenland of wat er ook gebeurt.”

We willen meer in contact komen met de mensen thuis. Gewoon meer van onszelf laten zien. Het kan ook een reisprogramma worden of een autoprogramma. Alles is mogelijk met De Toppers.”

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen