John vindt RTL-collega Dave Roelvink een flapdrol

RTL Boulevard-gezicht John van den Heuvel vindt RTL-collega Dave Roelvink een flapdrol. Dat heeft hij donderdag gezegd in de showrubriek van RTL 4. Roelvink, die momenteel te zien is met een soap op RTL XL, is donderdag niet op komen dagen bij de rechtszaak tegen hem. Ongelooflijk, vindt Van den Heuvel. “Op het moment dat je zo’n wandaad pleegt en je je voor de rechter moet verantwoorden, dan moet je een kerel zijn, daar staan en dan leg je verantwoording af.”

De zoon van Dries Roelvink staat terecht voor een juwelenroof en het verspreiden van een seksfilmpje van Roelvink en de dochter van de familie waarbij de juwelenroof is gepleegd. “Als je op zo’n dag dat het slachtoffer erbij zit, de vader ook – het is een afschuwelijke dag voor zo’n meisje – en je laat verstek gaan, dan is dat buitengewoon slap.”

Van den Heuvel zag hoe de vrienden van Roelvink zich ‘lacherig’ gedroegen, ‘verveeld onderuit hingen’ en ‘de ernst van de zaak niet inzagen’. “Dat is kwetsend en stuitend voor het slachtoffer.

Roelvink heeft zich niet bij zijn vrienden gevoegd, maar zit in Spanje. “Deze flapdrol gaat er gewoon vandoor.”

Het OM wil dat Roelvink de familie schadeloos gaat stellen. Dat had hij al veel eerder moeten doen, vindt Van den Heuvel.

Als je in de media steeds roept dat het zo goed gaat en dat hij heel veel geld verdient met dat dj-gebeuren, dan stel je toch in ieder geval iemand schadeloos? Als hij dat van tevoren had gedaan, had hij een goede beurt gemaakt.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen