Dave Roelvink krijgt hulp: ‘Banksaldo te hoog’

Foto: NCRVDe dj-carrière die Dave Roelvink heeft overgehouden aan zijn RTL 5-soap De Roelvinkjes en zijn sekstape is zó lucratief, dat hij in bescherming wordt genomen tegen de grote hoeveelheid binnenstromende euro’s. Dat vertelt vader Dries Roelvink in weekblad Story. Dave is in korte tijd een heus meisjesidool geworden en dat levert veel geld op. “Zaaleigenaren weten dus dat al ze Dave boeken veel meiden binnenkrijgen. Het gevolg is dat het geld bij Dave binnenstroomt.”

Die geldstroom was voor Roelvink aanleiding om met zijn zoon om tafel te gaan. “Voor jongens van die leeftijd kan het moeilijk zijn om met zoveel geld om te gaan. Daarom hebben we voorgesteld dat Honoria zijn geldzaken regelt.

Alles moet nu via Dries’ vrouw Honoria. “Als Dave geld wil uitgeven, moet hij eerst ons even bellen. Voor Dave werkt dat heel goed. Hij denkt nu twee keer na voordat hij geld uitgeeft en wij weten waar hij zijn geld aan besteedt.

Het is een prima oplossing, zegt vader. “Ik zou het vreselijk vinden als hij zijn geld over de balk gooit.

Vorig jaar berekende het BNN-programma F*ck Me I’m Famous dat Dave Roelvink om en nabij de één miljoen euro per jaar zou verdienen met zijn dj-werk.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen