Beau vond Albert te dominant in RTL Boulevard

Beau van Erven Dorens vond dat Albert Verlinde een wel erg dominante rol had in het oude RTL Boulevard. Dat zegt hij in een interview met Playboy. RTL Boulevard is getransformeerd van de grote Albert Verlinde-show naar een programma met meer geluiden en meningen. “Ik heb aan de wieg gestaan van het nieuwe format van Boulevard, na vijftien jaar waren we toe aan iets nieuws. Boulevard 2.0 is nu meer een magazine met deskundigen die een even grote rol hebben.

Ook de rol van de presentator, zijn rol, is nu groter, aldus Van Erven Dorens. “Dat is niet meer alleen het opgooien van een balletje naar Albert en dan bij wijze van spreken zit je weer in je auto naar huis.”

Bij Boulevard was het natuurlijk vooral Albert die naar elk filmpje toesprak en overal commentaar op had. Ja, dan ben je wel heel afhankelijk van een persoon in het format.”

Toch had Van Erven Dorens hem graag in huis gehouden. “Ik had eigenlijk het liefst gezien dat hij twee á drie keer in de week als zo’n deskundige zou aanschuiven.”

Zo’n vluchtige rol zag Verlinde echter niet zitten, al denkt Van Erven Dorens dat het tempo het programma goed doet. “Mensen vonden het vernieuwde Boulevard in het begin soms wel wat snel gaan, maar ik vind vooral de rest behoorlijk traag nu.”

Ik zit opeens naar Matthijs te kijken en denk: kom op jongen. Stel die vraag eens in plaats van 25 Franse referenties te maken voordat je eindelijk je vraag stelt. Ik vind het allemaal gewoon echt te traag.

Het Playboy-interview met Beau van Erven Dorens kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Beau snapt dat Albert geen zin had in kleinere rol (21 oktober)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen