Beau snapt dat Albert geen zin had in kleinere rol

Foto: SBSBeau van Erven Dorens begrijpt wel dat Albert Verlinde wegging bij Boulevard. Dat zegt de presentator in weekblad Party. Waar het oude RTL Boulevard voor een groot deel om Verlinde draaide, zou zijn rol bij het nieuwe RTL Boulevard decimeren en daar had hij geen zin in. Hij is er min of meer uitgewerkt door Erland Galjaard. “Ik heb ervoor gepleit om hem erbij te houden. Ik begrijp Albert daarentegen ook goed in zijn mening dat hij geen kleinere rol op zich wilde nemen“, aldus Van Erven Dorens.

Hij is daarom blij dat Verlinde een nieuw programma heeft gekregen: RTL Live. “Dit is een goede oplossing“, aldus Van Erven Dorens.

Van Erven Dorens heeft RTL Boulevard samen met Verlinde grootgemaakt. Zijn meest memorabele uitzending is die op 11 september 2001. “Ik snap dat dit vreemd klinkt. Albert en ik, die naast héél veel gelachen ook een hoop ruzie hebben gemaakt, waren op zo’n heftig moment echt een twee-eenheid.

Samen versloegen ze een van de zwartste dagen uit de Amerikaanse geschiedenis. “Als er echt iets aan de hand was, vulden wij elkaar totaal aan.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen