Viola Holt haalt keihard uit naar RTL Live

Viola Holt, presentatrice van de beroemde 5 Uur Show, is niet onder de indruk van RTL Live. Dat laat ze weten aan het AD. RTL Live is de nieuwe vijf-uurshow van RTL 4 en wordt afwisselend gepresenteerd door Albert Verlinde en Angela Groothuizen. De openingsuitzending werd maandag verzorgd door Verlinde. “Met alle respect: ik had gehoopt dat Angela Groothuizen de eerste show zou presenteren. Het ontbreekt Albert aan interviewtechniek“, zegt ze.

In elke uitzending is er één hoofdgast. Maandag was dat Lieke van Lexmond. “Beginnen met iemand uit je eigen RTL-stal is een zwaktebod. Het verraste niet. Daarnaast duurden de gesprekken met Lieke veel te lang.

Het programma is net behang, meent Holt. “Qua redactie, productie en presentatie is er nog heel veel te halen. Het mist warmte en afwisseling. Ik zou voor inspiratie terug hebben gegrepen op de redactie die jarenlang de 5 Uur Show maakte. Dit spetterde niet en het raakte niet, het was behang.

Holt hoopt dat Angela Groothuizen het vanmiddag beter doet. “Ik verwacht dat zij meer vanuit zichzelf met gasten praat en minder vanuit het vak van interviewer.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen