Chantal Janzen laat botoxbehandeling mogelijk filmen

Chantal Janzen kan zich voorstellen dat ze een eventuele toekomstige botoxbehandeling laat filmen voor televisie. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Weekend. Janzen is in elk geval niet van plan om er geheimzinnig over te doen. “Als ik het ooit doe, zou ik het misschien wel laten filmen. Ik vind het wel interessant om het met iedereen te delen en te kijken wat het effect ervan is. Nee, nog niet volgende week, misschien als ik 40 ben“, aldus de 37-jarige televisiester.

Nu wil Janzen nog niet aan botox. “Ik durf het nu niet, omdat ik denk: zal ik de eerste zijn waar het gezicht van in elkaar klapt?

Ze hoopt het nooit te hoeven gebruiken. “Maar ik sta niet negatief tegenover botox. Als je het zelf wilt en als het je helpt, waarom niet? Het moet er alleen niet eng uit gaan zien.”

Of ze het ouder worden lastig vindt? “Natuurlijk! Ik zou het niet leuk vinden als je lijf heel erg gaat veranderen. Maar ik kijk tegen die tijd wel wat er allemaal gaat hangen. Tot nu toe heb ik daar gelukkig geen last van.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen