Sylvana Simons blijft massale kritiek lastig vinden

Sylvana Simons blijft het lastig vinden dat Nederland zich opeens tegen haar heeft gekeerd. Dat laat ze blijken in een interview met Weekend. Ooit was Simons een doodnormale presentatrice van woonprogramma’s als TV Makelaar, maar sinds ze zich heeft aangesloten bij DENK is ze boos. Heel boos. En dat komt haar op de nodige kritiek te staan. “Stel je eens voor hoe jij je in deze situatie zou voelen. Ik ben een mens, het is niet leuk. Er zijn momenten dat ik dat heel ellendig vind“, aldus de oud-RTL-ster.

Politici met een opvallende mening zijn niet populair en dat ondervindt Sylvana aan den lijve. “Het hoort er blijkbaar bij, maar nogmaals, leuk is het niet. Ook niet omdat iedereen in mijn omgeving er natuurlijk mee wordt geconfronteerd.

Simons probeert zich sterk te houden, maar steekt niet de kop in het zand. “Ik mag ook momenten hebben dat ik er gewoon last van heb. Dat is menselijk, dus dat sta ik mezelf toe. Ik laat het alleen niet de boel overnemen.”

Ze is méér dan de boze vrouw uit de media, benadrukt ze. “Mijn naam staat heel vaak in de krant of op internet, maar dat wil nog niet zeggen dat het over mij gaat. Ik maak de scheiding tussen dat waar ik mezelf in herken en dat waar ik simpelweg niks mee kan.”

Ik heb een zuiver hart en een zuivere intentie. Dat staat heel ver af van de vervelende dingen die door mensen de wereld in worden gegooid. Ik heb een heel leuk leven en ik heb heel fijne vriendinnen, fijne kinderen en een fijne partner. Ik geniet van het leven. Ik ben meer dan dat stukje waar iedereen het over heeft.”

Simons keerde ruim een maand geleden weer terug in de media, na zich een poosje stil te hebben gehouden. Opvallend genoeg koos ze ervoor om haar rentree te plannen op de eerste dag van de retrogadeperiode van Mercurius.

Foto: DENK

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen