RTL Live geen Tijd voor MAX: ‘Dat kijkt m’n ma van 90’

RTL 4 begint vanaf vandaag niet om 18.00 uur met live uitzenden, maar al om 17.00 uur. Albert Verlinde en Angela Groothuizen presenteren afwisselend het nieuwe RTL Live, live vanuit de villa in Eemnes waar ook Koffietijd vandaan komt. Het programma gaat op dit tijdstip rechtstreeks de concurrentie aan met Tijd voor MAX, de vijf-uurshow van NPO 1. Maar Groothuizen denkt dat die show van Martine van Os en Sybrand Niessen andere kijkers bedient. “Mijn moeder van 90 is daar dol op.

Groothuizen stelt in het AD (via Blendle) dat RTL Live ‘echt anders’ is. “En het tempo ligt een stuk hoger. Ook hoger dan bij Koffietijd.’

Het enige wat Groothuizen jammer vindt is dat RTL Live geen publiek heeft en geen gastbandje. “Eerlijk, dat vind ik wel erg jammer. RTL Late Night en De Wereld Draait Door hebben al zo’n setting. Maar als zangeres Wende Snijders langskomt, zal ik het niet laten om te vragen of ze even haar mooiste strofe wil laten horen.

Verlinde vertelde vanmiddag op Radio 2 op minstens 300.000 kijkers te hopen. “Het is middag en ik heb geen idee wat middag doet, maar ik hoop dat we op de 300.000 gaan beginnen en dan zien we het wel. Om 17.00 uur haal je natuurlijk nooit wat je om 18.30 uur haalt.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen