Vijf keer NPO, vijf keer RTL in tussenstand Ring

Na de tussenstand van de verkiezing van de Zilveren Televizier-Sterren, heeft de organisatie ook de tussenstand van de hoofdverkiezing van de Gouden Televizier-Ring bekendgemaakt. In de voorlopige top tien staan vijf programma’s van de NPO en vijf van RTL. Dat heeft Televizier laten weten. De NPO-titels in de voorlopige top tien zijn De Beste Zangers Van Nederland, Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, Heel Holland Bakt, Over Mijn Lijk en het vierde seizoen van Penoza.

De RTL-programma’s in de top tien zijn Chantal Blijft Slapen, Dance Dance Dance, Expeditie Robinson, Geer & Goor Zoeken Een Hobby en Moordvrouw.

SBS heeft ook in deze categorie niets in de voorlopige top tien staan. De laatste en enige keer dat SBS 6 een Gouden Televizier-Ring won, was met Hart in Aktie in 2003.

Het is weer een heel spannende verkiezing”, vertelt Jeroen de Goeij, adjunct-hoofdredacteur van Televizier. “De top-10 wisselt elke dag, fans stemmen massaal op hun favoriete programma. Deze tussenstand is dan ook niets meer dan een momentopname, maar wel een heel belangrijke.

Het publiek kan nog tot maandagochtend 26 september 10.00 uur stemmen op de Gouden Televizier-Ring, Televizier Talent Award en de Zilveren Televizier-Sterren voor beste Presentator, Presentatrice, Acteur en Actrice via Televizier.nl/ring.

Op maandag 26 september worden de drie finalisten per categorie bekendgemaakt. De publieksprijzen worden uitgereikt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op donderdag 13 oktober in de HMH in Amsterdam.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen