John de Mol: ‘Tim Douwsma, bel mij!’

Tim Douwsma heeft de presentatie van de nieuwe SBS 6-show The Next Boy/Girl Band te danken aan producent John de Mol. Dat vertelde hij vrijdagavond in RTL Late Night. Douwsma stelt dat De Mol wel wat in hem ziet. “Ik kwam John tegen bij Dance Dance Dance vorig jaar. Toen kwam hij naar me toe en toen zei hij: ‘Tim, ik heb je gezien bij AvroTros en ik zou het heel leuk vinden als je me gaat bellen, want volgens mij moeten we iets gaan doen’”, aldus de musicalacteur en tv-presentator.

Alleen al met dat compliment was Douwsma tevreden. “Toen stond ik al een beetje te juichen van: yes!

Nu volgt de presentator van The Next Boy/Girl Band. “Ik sprak John vlak voor kerst en toen begon hij al heel snel over dit programma. Ik dacht meteen: dit pas echt en dit is echt wat ik wil doen.”

Douwsma twijfelde niet over het feit dat de SBS 6-show de zoveelste talentenjacht is. “Nee, omdat het hele format anders is. Er zitten zo veel nieuwe elementen in, wat het spannend maakt voor de kijker.”

Zelf begon Douwsma zijn carrière ook ooit in een talentenjacht van SBS 6, namelijk So You Wannabe A Popstar. De auditievideo staat nog op YouTube.

Lees ook:
John de Mol had The Next Boy/Girl Band liever op RTL 4 (vorige week)
Tim Douwsma in Friesland nog ‘gewoon Tim’ (vorige week)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen