NPO 3 last documentaire over Douwe Bob in

NPO 3 wijzigt zijn programmering in verband met het succes van Douwe Bob op het Eurovisie Songfestival. In plaats van Dark Net en Valerio International, brengt de zender vanavond vanaf 22.30 uur een herhaling van de documentaire ‘Whatever Forever: Douwe Bob’ op tv. Dat meldt BNN-VARA. De aanleiding van de programmawijziging is het feit dat Douwe Bob zich heeft geplaatst voor de finale van het muziekfestijn in Stockholm. Met zijn liedje Slow Down gaat hij zaterdag voor de winst.

Whatever Forever is een documentaire uit 2013 over een jongen met een aparte kijk op het leven: Douwe Bob, toen 20 jaar oud.

Hij is de zoon van Simon Posthuma, ooit een extravagante man binnen de hippiebeweging die als oprichter van het legendarische designersduo The Fool wereldwijd bekend werd met zijn psychedelische ontwerpen van platenhoezen.

Douwe Bob wil graag aan de verwachtingen van zijn vader voldoen en volgt zijn voorbeeld, niet alleen als kunstenaar, maar ook in een leven vol drank, seks en drugs, is te zien in de documentaire. “Zijn moeder voelt zich hier nog wel eens schuldig over, omdat zij Douwe Bob graag een gewone jeugd wilde geven.”

De documentaire werd gemaakt door Rolf Hartogensis, Linda Hakeboom en Lex Uiting.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen