Raemon Sluiter pleit voor seks in poppenshow SBS 6

Raemon Sluiter, voormalig tennisprof en tegenwoordig professioneel tv-kijker, denkt dat het poppenprogramma Wat Een Poppenkast van SBS 6 wat rauwer moet. Dat schrijft hij in zijn column in Veronica Magazine. Wat Een Poppenkast is een grote kijkcijferflop op SBS 6 en dat komt volgens Sluiter mede omdat het zo braaf is. “Maak het grover. Maak het hard. Overdrijf. Als je in een scène Mark Rutte en Eva Jinek laat praten over een eventuele seksafspraak, wil ik dat zien“, geeft hij aan.

Dat hoeft niet per se op een erotische manier, aldus Sluiter. “Het zal niet makkelijk zijn om Mark met afgezakte broer achter Eva neer te zetten, maar leg ze dan in bed. Hoofd van Mark onder de dekens tussen de opgetrokken benen van Eva en de schunnige teksten rollen er bij een beetje tekstschrijver zo uit.

Sluiter denkt dat het een gouden zet is. “Een beetje out of the box denken, zoals de pop van Mark onder de dekens zou zeggen.

Als SBS 6 het programma niet pikanter maakt met poppenseks, dan vreest Sluiter voor het ergste. “Dan vrees ik dat er überhaupt geen volgende afleveringen meer gaan komen. En dat zou doodzonde zijn.

Het is niet bekend welke andere fetishes Sluiter heeft.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen