Angela Groothuizen presenteert nu ook begrafenissen

Angela Groothuizen is nu ook in te huren oor het presenteren van begrafenissen en crematies. Dat vertelt ze in weekblad Weekend. Groothuizen is al bedreven in feesten en partijen, maar is er achter gekomen dat ze uitvaarten ook op haar dooie akkertje doet. “Ik ben een paar maanden geleden voor het eerst gevraagd een begrafenis aan elkaar te praten. Dat heb ik gedaan en dat beviel zo goed dat ik het nu regelmatig doe. Ik haal daar veel voldoening uit“, zegt de RTL 4-ster.

Spreken op een uitvaart is een mooie taak, vindt Groothuizen. “Het is heel speciaal om op zo’n intiem en emotioneel moment bij een familie te mogen zijn. Het is weliswaar heel ingrijpend, maar dat schrikt me niet af. Het is tenslotte niet mijn eigen begrafenis, of die van een dierbare.

Groothuizen presenteert alleen begrafenissen die niet van haar of van een dierbare zijn. “De begrafenis van een persoon die je niet kent. Die afstand moet je goed bewaren, anders kun je dat werk niet doen.

Het is eigenlijk gewoon een vorm van presenteren, hè. Dat is het. Mensen trouwen is lastiger, hoor. Dat kan ik je verzekeren.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen