AD-lezers doodmoe van Sylvana Simons

Foto: EenVandaagAls enige van de drie grote kranten zette het AD Sylvana Simons vorige week groot op de voorpagina. ‘Wil de echte Sylvana opstaan?’, kopte de krant, verwijzend naar een artikel over de politieke ambities van de presentatrice. Het leverde veel reacties van lezers op en vier daarvan heeft het AD in de krant gezet. Alle vier de reacties zijn negatief. “Sylvana Simons is de zoveelste BN’er zonder noemenswaardige bagage die voor eigen glorie de politiek in wil“, schrijft Nicolai uit Papendrecht.

Simons heeft zich aangesloten bij allochtonenpartij DENK, volgens de AD-lezer ‘de spreekbuis van Erdogan’. “Dus zit ze nu de kuren van de Turkse dictator te vergoelijken. Ze zou zich rot moeten schamen.

De presentatrice moet dankbaar zijn voor de vrijheden die we in Nederland hebben, vindt hij. “In het Suriname van Bouterse was ze nooit geworden wat ze nu is, en in Turkije al helemaal niet.

Victor uit Gouda vindt dat Simons er niet in slaagt om verbinding te maken met mensen. Dat de broer van Simons haar de Nederlandse Oprah Winfrey noemt, is volgens hem dan ook belachelijk. “Bij Oprah heb ik het gevoel dat ze verbinding met anderen maakt, waardoor ze geen weerstand oproept.

De Poortugaalse Gerda kent Simons alleen van tv. “Ze valt iedereen in de rede en voelt zich immer gekwetst en gediscrimineerd. Haar broer vindt echter dat ze beschikt over ‘inlevingsvermogen’.

Dat vindt Gerda niet. “Goddank gaat niet iedereen zonder enige bestuurlijke ervaring de politiek in om zich aan te sluiten bij een op zijn minst dubieuze politieke partij als Denk.

Jan uit Barneveld tot slot: “Als de politieke beweging Denk bij de volgende verkiezingen niet het beoogde aantal zetels haalt, dan krijgt Sylvana Simons vast de zwartepiet toegespeeld.

Klik hier voor alle artikelen over Sylvana Simons.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen