Albert Verlinde heeft geen spijt van ‘hoer’

Albert Verlinde heeft er geen spijt van dat hij Mariska Hulscher in 2006 drie keer een ‘hoer’ heeft genoemd in RTL Boulevard. Dat zei hij maandagavond in Wat Gaat Er Nu Door Je Heen. Hulscher scheidde na twee maanden van een Boulevard-regisseur, waarna Verlinde haar een ‘hoer’ noemde. “Dat vind ik zo uit zijn verband gerukt. Ik heb in het programma gezegd dat iemand tegen mij gezegd had: ‘Zo, Mariska Hulscher is toch gewoon een hoer?’ Dat is de letterlijke tekst die ik gezegd heb.”

Verlinde had er ook voor kunnen kiezen om Hulscher op tv níet in verband te brengen met het woord ‘hoer’, maar, zo zegt de showkenner: “Ik vind het wel raar als iemand na twee weken gaat scheiden. Dat vind ik wel merkwaardig eerlijk gezegd. Of je dat woord erop moet plakken? Nee. Daarom zei ik wat iemand anders zei. Dat kreeg zijn eigen dynamiek.”

De showkenner vindt het ongelooflijk dat het hier nu nog over gaat. “We praten over iets van tien of twaalf jaar geleden. We zijn blijkbaar in staat gebleken om in dat vijftienjarig bestaan acht momenten te creëren die er op een bepaalde manier nog steeds zijn.”

Dat Wat Gaat Er Nu Door Je Heen-presentator Wilfred Genee ook nog eens begon over de garagebeelden met Wesley en Yolanthe, vond Verlinde ook vervelend. “Daar gaan we weer. Daar word ik wel eens moe van. Boulevard bestaat vijftien jaar. Dat was laatst ook bij Pauw. Dan denk ik: jongens, heb ik in het leven niet wat meer bereikt? Ieder programma heeft zo’n moment gehad waar je niet echt trots op hoeft te zijn.”

Volgens Verlinde kan hij ondanks alle rellen met elke BN’er door één deur. Op één na. “Robert Jensen is de enige waarvan ik denk: waar die zit, moet ‘ie lekker blijven zitten. Voor de rest is het met iedereen altijd weer goed gekomen.”

Mariska Hulscher werkt tegenwoordig op de redactie van Pauw.

Lees ook: School dochter Mariska Hulscher wil niet reageren (twee weken geleden)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen