SBS 6 bestelt nu al tweede seizoen Frank Visser-show

Frank Visser trok maandag zóveel bekijks met de eerste aflevering van zijn SBS 6-programma Mr. Frank Visser Doet Uitspraak, dat de zender nu al een tweede seizoen heeft besteld. Dat heeft hij gezegd in RTL Boulevard. Visser is trots op zijn ruim 1,2 miljoen kijkers. “Ik was wel zenuwachtig, want als niemand kijkt, waar doe je het dan voor? Dat er zo veel mensen zouden kijken had ik niet durven hopen, nee. Het geeft me een goed gevoel dat ik een goede beslissing genomen heb.

De reacties zijn ook positief, aldus Visser. “Ik denk over het algemeen dat de mensen het wel leuk vonden. Er was heel veel getweet gisteren. Of getwitterd, wat is het?

Visser hoopt de kijker volgende week vast te houden. “Het is allemaal geweldig natuurlijk en ik ben geen zwartkijker, maar ik moet het natuurlijk wel waarmaken. Maar volgende week komt er weer een schitterende zaak aan. Echt heel mooi.”

In Shownieuws vulde Visser nog aan dat hij zijn SBS 6-debuut in familieverband bekeek. “We zaten gister wel gespannen te kijken in familieverband. Alle zwartkijkers hadden voorspeld dat men nooit meer wat van me zou horen en het is toch wel prettig dat de mensen het programma waarderen aan de kijkcijfers te zien.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen