Jamai Loman vindt Aart Zeeman oude zeur

Jamai Loman vindt Brandpunt-reporter Aart Zeeman maar een oude zeur. Dat laat hij blijken op Twitter. Zeeman beklaagde zich zaterdagavond op Twitter over het optreden van Loman in Weet Ik Veel. De app van de RTL 4-show kampte met een storing, waardoor Zeeman, zijn twee tieners en alle andere kijkers niet verder konden spelen. De excuses van Loman vond hij maar ‘karig’. “Volgende keer zal ik een betoog houden van tien min en op mijn knieën gaan“, reageert een getergde Loman.

De Brandpunt-verslaggever vond dat Loman niet genoeg rekening hield met de verpeste tv-avond van veel kijkers. “Zou hier zelf een keer op bank moeten komen zitten met twee opgewonden tieners die niet verder kunnen…“, twitterde hij.

Volgens Loman waren zijn excuses afdoende. “Ja sorry meer kan ik er niet van maken. Doe je tieners de groeten.

Zeeman zei zich verder te ergeren aan de suggestie dat Weet Ik Veel live is. Loman breekt weliswaar steeds live in om de gebruikers van de app te begeleiden, maar het overgrote deel van het programma met Linda de Mol is vooraf opgenomen.

Loman begrijpt niet waar die kritiek van Zeeman vandaan komt. “We hebben nooit geheimzinnig gedaan over het feit dat Linda niet live is, daar hoefden we ons niet voor te excuseren“, bitst hij.

Als Zeeman herhaalt dat hij toch die indruk had, besluit Loman met: “Bij jou kwam het zo over. Nu zeg je het goed. Spreek niet namens de kijkers. Fijn weekend.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen