Irene demonstreert nieuwe SBS 6-show op RTL 4

Carlo Boszhard gaf Irene Moors zondagavond in Carlo’s TV Café de ruimte om met Gerard Joling uitgebreid haar eerste SBS 6-show De Vreemde Eend te demonstreren. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Kennelijk mocht de balans van RTL niet te ver uitslaan naar promotie voor SBS 6, want in dezelfde uitzending moest Moors ook een interview houden met Waylon over It Takes 2. Deze RTL 4-show gaat volgens Albert Verlinde rechtstreeks concurreren met De Vreemde Eend.

Dat Moors dus een interview hield met wat haar rechtstreekse concurrent wordt, werd niet vermeld in de uitzending. Wel grapte ze: “Ze hebben mij niet gevraagd. Jou wel, Gerard?

Twee teams van elk twee BN’ers (waarvan één vast team met Gerard Joling en Jeroen van der Boom) krijgen in De Vreemde Eend steeds een rijtje mensen voorgeschoteld van wie er één een bepaalde eigenschap of een specifiek talent bezit. De teams moeten raden wie deze ‘vreemde eend’ in de bijt is.

Boszhard had in Carlo’s TV Café vijf vrouwen op een rijtje gezet, waarvan Joling moest raden welke van hen géén fan van hem was. Moors leek het niet heel prettig te vinden dat Boszhard zich er nogal veel mee wilde bemoeien. “Wie is nou de presentatrice hiervan?“, riep ze.

It Takes 2 begint op zaterdag 12 maart, terwijl De Vreemde Eend op zaterdag 2 april in première gaat. “Het wordt een spannende avond, omdat Geer en Goor rechtstreeks tegenover elkaar komen te staan“, zei Verlinde vorige week in RTL Boulevard.

Gordon is als presentator betrokken bij It Takes 2.

Lees ook: Carlo feest met Galjaard, ondanks exit Irene Moors (januari)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen