Carlo feest met Galjaard, ondanks exit Irene Moors

Foto: RTLCarlo Boszhard heeft zaterdagavond flink gefeest met RTL 4-baas Erland Galjaard, ondanks dat hij zijn vroegere tv-collega Irene Moors heeft laten vertrekken naar SBS 6. Dat liet de presentator zondag weten in Carlo’s TV Café. Moors maakte vrijdag de overstap naar SBS 6, omdat Galjaard haar contract liet verlopen en haar niets interessants meer aanbood. Dat lijkt Boszhard hem niet kwalijk te nemen: ze gingen zaterdag los op het verjaardagsfeest van Galjaards vrouw Wendy van Dijk.

Boszhard liet in Carlo’s TV Café een foto zien waaruit blijkt dat hij niet echt moeite heeft met de keuzes van Galjaard. “Wat was het leuk, hè?“, zei hij tegen zijn co-host Wendy van Dijk. “En er was een leuke dj: Erland.”

Van Dijk vond het ook ontzettend leuk dat Boszhard er was. “Ik houd heel erg van feestjes en mijn man weet dat. Hij organiseert eigenlijk altijd wel weer iets moois. We plakken er ook een thema aan, want dat is gezellig. Dat is leuk, want dan zit de sfeer er in.

Aan het begin van Carlo’s TV Café sprak Boszhard telefonisch met Moors. Hij benadrukte dat er geen sprake is van animositeit tussen Moors en RTL, maar zij was desgevraagd een stuk minder overtuigend: “Wat mij betreft niet. Op zich is het allemaal heel rustig gebleven. We zijn als goede vrienden uit elkaar, hoop ik.

Hoewel Moors exclusief heeft getekend bij SBS 6, lijkt de zender voor De TV Kantine een uitzondering te willen maken. Daar grapte Van Dijk later in de uitzending over: “Ik dacht: Irene is weg en ik ga nu lekker met jou De TV Kantine doen, maar dat zit er denk ik niet in, hè?

Daar was Boszhard echter duidelijk over. “Zonder Irene is dat niet te doen. Ik zou De TV Kantine zonder Irene niet willen of kunnen maken.

Moors heeft 26 jaar bij RTL 4 gewerkt. Ze was samen met Jan de Hoop de langstzittende presentator van de zender.

Overigens vroeg Boszhard tijdens de uitzending niets aan Van Dijk over de keuzes van haar man Galjaard. Ook kwamen de teleurstellende kijkcijfers van The Voice of Holland niet aan bod, hoewel wel gesproken werd over de talentenjacht. Normaal gesproken praat Boszhard in zijn show graag over kijkcijfers en andere tv-gerelateerde zaken.

Lees ook:
Irene Moors van RTL 4 naar SBS 6 (vrijdag)
RTL 4 wenst Irene Moors veel succes bij SBS 6 (vrijdag)
Angela Groothuizen: ‘Irene weg? RTL, what the fuck?’ (vrijdag)
Kim-Lian en andere SBS-sterren blij met Irene Moors (vrijdag)
Irene Moors: ‘Ik denk niet dat RTL dit gewild heeft’ (zaterdag)
‘Waarom verkiest RTL Nance boven Irene Moors?’ (zaterdag)
Gerard Joling: ‘Irene Moors nu dé ster van SBS 6′ (zaterdag)
SBS 6 sluit Irene Moors in nieuwe TV Kantine niet uit (zondag)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen