Vragen over kinderwens op zwarte lijst Koffietijd

Foto: Mike van den ToornLoretta Schrijver en Quinty Trustfull, de koninginnen van de ochtend-tv, zijn in hun show Koffietijd uitermate voorzichtig met vragen over een kinderwens. Dat hebben ze laten weten op RTL 4. Tijdens een gesprek met Eva Jinek gaven ze aan bewust niets te vragen over haar kinderwens. “We zijn er voorzichtig mee. Ik weet wel dat we er voorzichtig mee zijn, omdat het heel gevoelig ligt. Het is niet iedereen gegeven ook. Soms kan je iets vragen en dan kan het zo pijnlijk zijn“, aldus Trustfull.

Ze doelt erop dat sommige vrouwen niet of moeilijk kinderen kunnen krijgen en dat een vraag daarover dan hard kan aankomen. “Ik vind het heel vaak niet aan ons. Als we het wel vragen, dan weten we het vaak stiekem al een beetje van tevoren en dan praat je ernaar toe.

Als een vrouw al een kind heeft gehad, dan vindt Trustfull het níet erg om een vraag te stellen over een eventuele volgende zwangerschap. “Dat is anders.

Eva Jinek vindt het ontzettend goed van haar tv-collega’s. “Het is zo’n persoonlijke vraag en dat wordt niet aan jongens of mannen van mijn leeftijd gevraagd. Ik doe dat ook niet meer. Iedereen doet ook alsof je dat aan iedereen zou moeten vertellen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen