Gwen van Poorten wil vriend buiten de media houden

Gwen van Poorten hoopt dat de media respecteert dat ze haar vriend buiten de spotlights wil houden. Dat vertelt de BNN-presentatrice, bekend van Spuiten en Slikken, in een interview met FHM. Van Poorten heeft sinds kort een vriend, maar wil niet zeggen wie dat is. “Wie hij is en wat hij doet daar wil ik verder niks over zeggen. Ik kies ervoor om een leven in de spotlight te hebben, hij niet. Ik heb wel voor het eerst in mijn leven de tijd genomen om te kijken of iemand goed bij mij.

Ze heeft geleerd van het verleden. “Ik had eens een vriendje en toen had ik er voor het eerst openlijk over gepraat in de VIVA. Dat was gelijk m’n eerste grote kennismaking met een groot publiek dat je een kijkje laat nemen in je privéleven.”

Daarmee geef je de buitenwereld eigenlijk toestemming om zich ermee te bemoeien. Dat vond ik achteraf gezien helemaal niet fijn dus heb ik besloten daarin wat meer gereserveerd te zijn.”

Het enige wat Van Poorten in FHM wil zeggen over haar relatie is: “Hij is in elk geval echt heel lief. Maar het belangrijkste is dat je het fucking leuk hebt met elkaar.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen