Daniëlle Oerlemans aangesproken op drankgebruik

Daniëlle Oerlemans is door haar nieuwe vriendinnen in Hollywood als lompe Hollander neergezet. Dat blijkt uit een interview met de producentsvrouw in Weekend. Oerlemans had tijd nodig om zich aan te passen aan haar jetsetvriendinnen. “In Nederland had ik al veel goede vriendinnen, en hier inmiddels ook. Het sociale leven is hier wel anders. Doordeweeks gaan mensen vaak uit eten of naar een party, maar dan zijn ze rond tien uur ’s avonds weer thuis“, begint ze haar verhaal.

Bijna niemand drinkt meer dan één glas wijn, weet Oerlemans inmiddels. “In het begin had ik dat niet door en bestelde ik een tweede, tot me werd gevraagd: ‘You really take a refill?’”

Op het gebied van uiterlijke verzorging heeft Oerlemans wel Amerikaanse trekjes, of beter gezegd: niet meer. “Ik laat twee keer per jaar een spuitje botox zetten. Om de ergste rimpels uit te stellen.”

Het idee dat ik over acht jaar vijftig word, ik vind het ver-schrik-ke-lijk. Ook omdat ik dan al over de helft heen ben, het leven is te leuk!

Lees ook: Oerlemans: ‘Onze kids spelen met kids van sterren’

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen