Oerlemans: ‘Onze kids spelen met kids van sterren’

De kinderen van Daniëlle en Reinout Oerlemans spelen in Hollywood met kinderen van wereldberoemde sterren. Dat vertelt Daniëlle in een interview met weekblad Weekend. Daniëlle geniet van het glamourleven dat ze leidt nu haar man zijn tv-bedrijf heeft verkocht voor een fortuin en ze zijn verhuisd naar Los Angeles. “Je maakt ook wel weer van alles mee in L.A. Zo belandde ik tijdens de avond van de Oscars in het restaurant van het Tower Hotel“, begint ze haar verhaal.

Het Tower Hotel zat vol met sterren, aldus Oerlemans. “Iedereen zat daar: Pamela Anderson, Kate Hudson, Harvey Keitel. Bill Murray kwam een hand geven. Aan de andere kant, onze kinderen spelen met kinderen van – ik noem geen namen – heel beroemde mensen.”

De kinderen van de Oerlemansjes zijn al helemaal gewend aan de ouders van hun steenrijke vriendjes. “Voor hen zijn dat gewoon de ouders van.”

Toen ik vroeger met mijn ouders naar Ron’s Honeymoonquiz keek van Ron Brandsteder of naar Mies Bouwman, leek die wereld zo ver weg, een droom bijna. Maar als je er later dan middenin zit, zijn het ook gewoon maar mensen.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen