Antoinette Hertsenberg wil niet in bikini op tv

Antoinette Hertsenberg wil niet aan de RTL-show Expeditie Robinson meedoen. “Dat zou ik alleen al niet doen om niet in bikini op televisie te komen“, vertelt de Radar-ster in Veronica Magazine. Wie is de Mol zou beter passen. “Ik vind het spel in dat programma wel grappig. Ik ben weleens gevraagd voor Wie is de Mol, maar ik ben veel te fanatiek voor dat soort programma’s. Dan wil ik ook echt winnen, wat weer onaangename trekjes in me naar boven haalt. Dat onthoud ik de kijkers het liefst.

Een deelname aan BN’er-shows is sowieso lastig voor Hertsenberg, omdat ze als zevendedagsadventist nooit op zaterdag werkt. “Mijn werkgever is op de hoogte van het feit dat ik op zaterdag nooit werk. En gelukkig zijn ze daarin erg welwillend.

Voor haar zaterdagrust zou Hertsenberg zelfs een primeur laten schieten. “Als het echt om een primeur gaat, probeer ik de afspraak te verplaatsen. Kan het echt niet anders, dan gaat een collega van mij op pad.

Tot slot laat Hertsenberg nog weten dat ze het liever in bed dan in het bos doet. “Het bos is leuk en romantisch, maar ik ga toch voor het bed. Ik heb zo’n heerlijk fijn bed. Nee, wat mij betreft lekker in bed.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen