Voor het eerst veel gastacteurs in Koefnoen

Foto: NPSVoor de komende serie afleveringen van Koefnoen, werken Owen Schumacher en Paul Groot meer dan ooit samen met gastacteurs. Dat vertellen ze in Mikro Gids. De komende Koefnoen-serie is geen reguliere, maar een serie van zes minicomedy’s. Daarin zijn gastacteurs als Achmed Akkabi en Dolf Jansen te zien. “We vinden het leuk samen te werken met mensen buiten Koefnoen. Maar omdat de deadline bij de gewone serie heel strak is, kunnen acteurs vaak niet“, legt Schumacher uit.

Koefnoen Presenteert speelt niet in op de actualiteit, waardoor de opnames beter gepland konden worden. “Voor Koefnoen Presenteert hebben we langer de tijd genomen en spelen er elke aflevering andere gasten mee.

Schumacher verheugt zich op de komende serie. “Afgelopen jaren kwamen er regelmatig ideeën voorbij waarmee we graag iets wilden, maar die we niet in een sketch van drie minuten konden vatten.

Die verhalen gaan ze nu vertellen. “Koefnoen Presenteert zijn zes losse afleveringen waarin we iedere week in een andere wereld duiken. In dat opzicht lijkt het op Koefnoen. Maar we gebruiken nieuwe typetjes en spelen niet in op de actualiteit.

Koefnoen Presenteert begint volgende week vrijdag (22 mei) op NPO 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen