Utopia krijgt eigen Terror Jaap

Een realitykandidaat die uit is op vuil spel en snode plannen: met nieuwkomer Bas heeft Utopia vanaf nu zijn eigen Terror Jaap. “Ik ga tekeer als een beest daar, zal de meest vreselijke dingen zeggen en doen. Ze zullen niet weten wat ze mee maken“, zegt hij vandaag in De Telegraaf. Bas wil Utopia opschudden. “Ik ga in elk geval een wig drijven tussen Gina en Mark. Vooral Gina, die ik van vroeger ken, verdient het om een lesje te leren. Ik ga er alles aan doen om het hart van Gina te breken.

Op de lagere school waren Bas en Gina liefjes. “Dus ik weet waarvoor ze valt. Ik ga kijken of ik haar op een of andere manier kan kwetsen.

En als dat niet lukt, gaat de biseksuele Bas graag Mark achterna. “Volgens mij moet Mark gewoon uit de kast komen, dus daar help ik hem graag bij.

Volgens Bas is zijn terreur niet bedoeld om te rellen. Het komt volgens hem voort uit een afschuw tegen onrecht. “Pas als ze begrijpen dat ik gewoon niet tegen onrecht kan en ze zien dat ik daarop reageer, krijg ik vaak pas respect. En dat is prima.

Bas lijkt in de verkeerde realityshow terechtgekomen. In het vroegere De Gouden Kooi, waarin Terror Jaap één van de kandidaten was, draaide alles om vuil spel en snode plannen.

Utopia is om 19.30 uur te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen