RTL 4 zet Dan Karaty in jury Dance Dance Dance

RTL 4 zet Dan Karaty in de jury van de nieuwe televisieshow Dance Dance Dance, dat wordt gepresenteerd door Chantal Janzen en Jandino Asporaat. Dat heeft de tv-zender laten weten. Karaty’s Nederlandse tv-carrière wordt voorlopig dus gecontinueerd. Zijn andere langlopende show So You Think You Can Dance wordt momenteel zeer slecht bekeken op RTL 5 en lijkt ten dode opgeschreven. In een boos statement weet hij dat vorige week aan de tv-zender.

RTL 5 begon het huidige seizoen van So You Think niet op de vertrouwde zondag, maar op woensdag, om de show nu weer op zondag uit te zenden. Het resultaat: bizar lage kijkcijfers.

Karaty vindt het de schuld van RTL 5. “Ik geloof er sterk in dat deze geweldige show, dit sterke format, nog makkelijk tien jaar had meegekund, maar vanwege dingen die buiten mijn macht liggen, is dit mogelijk niet het geval.

Hoewel collega’s Dennis Weening en Jan Kooijman niet blij waren met het statement van Karaty, lijkt de Amerikaan door de tv-zender te zijn vergeven.

Karaty zit in de jury van Dance Dance Dance naast Igoné de Jongh en Timor Steffens. De eerste aflevering is komend najaar.

Lees ook: Chantal en Jandino met Dance Dance Dance op RTL 4

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen