Beau van Erven Dorens overweegt vertrek bij SBS 6

Beau van Erven Dorens sluit een vertrek bij SBS 6 niet uit. De presentator staat nog tot en met juli onder contract en praat met meerdere partijen. Dat vertelt hij vandaag in De Telegraaf. Van Erven Dorens, die in 2009 overstapte van RTL naar SBS, ziet verlenging van zijn contract niet als de enige optie. “Ik moet straks weer ergens onder de pannen komen. Dus ik moet even gaan kijken wat ik ga doen. Ik heb ontzettend veel ideeën en ja, ik praat met iedereen“, geeft de televisiester aan. 

De presentator wil ‘ergens’ zitten waar hij ‘helemaal los kan gaan’ op een programma. “Het belangrijkste is dat ik een zender vind zoals SBS, RTL of NPO waar ik daarmee dan aan de slag kan gaan. Ik wil graag wat voor een zender doen maar daarbij ook iets maken waar ik zelf heel gelukkig van word.”

Het moet een personality gedreven programma worden. “Een programma waar je als presentator echt het verschil kan maken, dat durf ik wel. Zoals ik deed bij De Wereld van Beau, het Kanaal overzwemmen, bijna sterven op een onbewoond eiland.”

Op het programma van Lauren Verster was ik best jaloers. Ik zou nog wel dieper in allerlei subculturen willen duiken, en dan maandenlang. Om helemaal tot het gaatje te gaan.’

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen