Chantal en Jandino met Dance Dance Dance op RTL 4

Chantal Janzen en Jandino Asporaat komen in het najaar met een groot nieuw programma op de zaterdagavond van RTL 4, getiteld Dance Dance Dance. Dat heeft de tv-zender bekendgemaakt. Vijf bekende Nederlanders storten zich met een naaste in dit avontuur. Humberto Tan doet mee met zijn dochter, Pip Pellens met haar vriend, Euvgenia Parkhina met haar partner, Sylvana Simons met haar neef en Moordvrouw-collega’s Fockeline Ouwerkerk en Achmed Akkabi

Het niveau is hoog, stelt RTL. “In Dance Dance Dance is dan ook alleen plek voor BN’ers die stuk voor stuk écht kunnen dansen.

In zes afleveringen zetten de koppels verschillende dansacts neer, op de muziek én met de originele choreografie van zeer bekende dansnummers. “Door het gebruik van de nieuwste technieken, zoals videomapping en augmented reality, is sensatie verzekerd bij alle optredens.”

Dansprofessional Timor Steffens, de man die met grootheden als Michael Jackson en Madonna het podium deelde (en bij die laatste wel meer), is als artistiek leider intensief betrokken bij het creatieve proces en eindverantwoordelijk voor alle choreografieën.

Erland Galjaard, programmadirecteur van RTL, is enthousiast. “Met dit programma zetten we een nieuwe stap in het zaterdagavondamusement van RTL 4. De mooie combinatie van de persoonlijkheden, het gebruik van de nieuwste digitale technieken en het weergeven van de weg naar de optredens toe, leidt tot een visueel en inhoudelijk spektakel.”

Galjaard: “Het feit dat de deelnemende koppels bereid zijn om hun leven maandenlang in het teken te zetten van ‘Dance Dance Dance’ geeft wel aan dat er iets bijzonders aan de hand is. Ik verheug me dan ook enorm op dit programma en de unieke filmische video-ervaringen.

Elk koppel verdient een geldbedrag dat ze schenken aan een door hen zelf te kiezen goed doel. In de finale geeft het winnende koppel maar liefst 100.000 euro weg.

Dance Dance Dance is ontwikkeld en geproduceerd door Talpa.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen