Nick & Simon stoppen met The Voice Kids

Nick Schilder en Simon Keizer, die samen het duo Nick & Simon vormen, stoppen na The Voice of Holland ook met The Voice Kids. Dat hebben ze vrijdagavond bekendgemaakt in RTL Late Night. Nick & Simon hebben vier seizoenen lang meegedaan en vorige week pakten ze met hun act Lucas voor het eerst de winst in de show. “Het is op zich een mooi moment, nu we voor het eerst de overwinning binnen hebben. We stoppen op ons hoogtepunt“, zo liet Schilder weten.

Volgens Schilder is The Voice Kids bijna niet in te passen in hun schema. “Het was niet op, maar er is geen ruimte voor. Ik sluit ook niet uit dat we ooit nog eens terugkeren in de stoelen. We gaan voorlopig even andere dingen doen.

Nick & Simon hebben mede geen tijd meer voor The Voice Kids, omdat ze nieuwe dingen willen gaan doen. “We doen een hoop. Het leuke is dat elk programma wat wij hebben gedaan, hebben opgestart, namelijk De Zomer Voorbij, De Beste Zangers van Nederland, The Voice The Dream en Lekker Nederland. Dat is ontzettend leuk om te doen en dat willen we ook blijven doen: vernieuwen.”

Wie Nick & Simon gaat opvolgen, kon presentatrice Wendy van Dijk, die ook aan tafel zat in RTL Late Night, niet zeggen. “Dat is een vraag aan mijn man.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen