Het gaat goed met Irene Moors

Irene Moors voelt zich inmiddels weer een stuk beter. Dat heeft de RTL 4-presentatrice vanavond laten weten aan RTL Boulevard. Moors viel zondag tijdens de repetities van Carlo & Irene: Life 4 You van een fietsje en werd naar het ziekenhuis gebracht. “Naar omstandigheden gaat het heel erg goed. Echt waar. Geen paniek. Er zijn heel veel mensen ontzettend ongerust. Dat kwam natuurlijk door de dramatische beelden. Ik snap het: het zag er allemaal heel heftig uit“, aldus de tv-ster.

Het ongeluk lag volgens Moors niet aan de fiets die zij uitprobeerde. “Het lag aan mijn onhandigheid. Dat wil ik toch even zeggen, want die mensen hebben dat helemaal leuk neergezet en uitgevonden. Dan val ik er van af.”

Op de vraag wat er precies gebeurde, antwoordt Moors: “Ik heb gewoon een ongelooflijke bocht willen maken en ben uitgegleden. De linkerkant van mijn lijf heeft een klap gekregen. Ik ben ook geen 18 meer. Ik heb nu een spierpijnlijf en er zat een behoorlijk gat in mijn hoofd. Dat is keurig gehecht en geplakt.”

Het was best een ongeluk, vat Moors samen. “Ik was toch een stukje kwijt tussen het vallen en het bijkomen. Er stonden allemaal mensen om me heen en ik dacht: wat is er gebeurd? Daarom is ook een scan gemaakt, maar er is gelukkig niets ernstigs.”

Het was eigenlijk echt wel wat. Ik probeer er altijd zo luchtig mogelijk over te doen, maar het was pittig. Ik moest deze dag even rustig aan doen. Ik wil wel graag dat iedereen weet dat het goed gaat en men niet bezorgd hoeft te zijn.”

Zondag is Moors weer van de partij. “Ik ga mijn eigen stunts niet meer doen. Dat lijkt me voor iedereen het beste. Ik ga met heel veel plezier nog zes afleveringen van Life 4 You doen. Ik ben er absoluut aanstaande zondag weer.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen