Hysterische interieurstylist met soap op OUTtv

Foto: RVDADe Rotterdamse interieurstylist Chiel Harten krijgt een eigen realityserie op homozender OUTtv. In Buitengewoon Chiel geeft hij een kijkje in zijn werk- en privéleven vol glitter & glamour, mooie mannen en de nodige hysterie. Dat meldt de zender. Harten kwam vorig jaar in het nieuws door zijn verbouwing van het kantoor van RTV Utrecht. Medewerkers van de omroep waren niet allemaal te spreken over het nieuwe interieur en vonden het op een homosauna lijken.

OUTtv was juist onder de indruk van het werk van Harten en is hem daarom met de camera gaan volgen. In de eerste aflevering geeft Harten advies aan een nieuw te openen men-only sauna in Oosterhout.

Ook wordt Houten gevolgd bij zijn maandelijkse botoxbehandeling. ‘Natuurlijk ligt bij de groenteboer’, is zijn motto. “Voor zijn goedgevormde lichaam let hij op zijn voeding en is hij dagelijks in de sportschool te vinden.”

Buitengewoon Chiel is vanaf 17 maart elke dinsdag om 22.15 uur te zien op OUTtv. De digitale televisiezender is te ontvangen in het pluspakket van de meeste grote televisieaanbieders zoals Ziggo en UPC.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen