Arie Boomsma ergert zich soms aan homogeruchten

Geplaatst op di 03 mrt 2015 om 13:02

Foto: KROArie Boomsma kan zich er nog steeds aan ergeren als mensen hem voor homo uitmaken, omdat hij programma’s over homo’s maakt. Dat heeft hij laten weten op 100%NL. Net als veel andere BN’ers krijgt Boomsma op internet veel modder over zich heen. “Als ik weer eens een programma over homo-emancipatie doe, dan krijg ik steevast een paar berichten van: ‘Wanneer komt die homo zelf eens uit de kast.’ Bij dat soort dingen, denk ik even: argh. Maar ik ben wel wat harder geworden daarin.” 

Ook op Twitter krijgt Boomsma het nodige over zich heen. “Eerlijk gezegd word je er harder door in de loop der jaren. Ik weet nu dat er mensen zijn die het heel erg leuk vinden wat ik allemaal doe en zeg, maar ook dat er mensen zijn die het stom vinden.

Toch trekt de presentator het niet altijd even goed. “Ik heb wel eens een dag dat je wat minder blij bent en dat het wat harder aan komt als iemand nare dingen roept.

Vanavond is Boomsma te zien met de thema-avond Dag Tegen Cyberpesten op NPO 3.
13 Reacties op “Arie Boomsma ergert zich soms aan homogeruchten”


 1. Piter Vermeer

  ik wou dat hij gay was. dan zou ik hem eens lekker onder handen nemen want hij is echt leuk

 2. Jeroen

  Raar want alles is kut aan die man.

 3. Don

  Ik vind het een goede presentator. En t maakt mij niet uit of hij hetero, homo of Bi is of wat dan ook.

 4. Anoniem

  Hij is veel leuker zonder die ranzige baard.

 5. Anoniem

  Ik bekeer je wel hoor Arie… lekker ding.

 6. ph

  Het merendeel van de reaguurders is gay?

 7. rakker

  Ja Arie, lekker als je op een foto juist voor een kast gaat staan.
  Ben je er dan toch uitgekomen?

  Wellicht ben je met een gelukje in de TV wereld gekomen.
  Eerst psalmen gezongen nietwaar?
  Maar verder moet ik je eerlijk zeggen dat je mij niet boeit en je programma’s vaak niet om aan te horen c.q. om te zien zijn.
  Ga iets nuttigs doen jongen.

 8. Tanja

  Wat een homo. Echt.

 9. Paul

  kijk eens aan zeg ,bij arie brand nog steeds het eeuwige licht in de kast ,arie zal wel vaak in de kast zitten om zich electrisch op te laden met jantje slagter in de kast die loopt graag met roze overhemden aan of met andries knevel of met de paus in de kast of met het hele geloof in de kast

 10. Bas van Stapelberg

  Mooi voor je, Paul.

 11. tyl

  Boomsma kom eens uit de kast. Overduidelijk dag je een homo bent!

 12. Anoniem

  volgens mij is hij een lang speel plaat aan beide zijde bespeel baar zo ziet hij er ook wel uit maar daar is niets mis mee maar kom dan uit de kast om met Boomsma woorde

 13. streepje

  Homo!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.