Ferri Somogyi niet bang voor Swiebertje-effect

Ferri Somogyi is niet bang voor het Swiebertje-effect, nu hij voor de derde keer is teruggekeerd als Rik de Jong in Goede Tijden Slechte Tijden. Dat heeft de acteur laten weten op 100% NL. Somogyi denkt niet dat mensen hem straks alleen nog maar als Rik de Jong zien. “Nee. Ik heb ook andere dingen gedaan en er komen ook nog andere dingen uit dit jaar. Zo werkt het niet. Er zijn ook zo veel collega’s geweest die er best lang in hebben gezeten en lekker zijn doorgestroomd.

De terugkeer van Somogyi is geen definitieve. “Ja, er zit een einddatum op. Het is een beetje flauw om te zeggen hoe lang ik blijf, maar het is tijdelijk. Het is niet voor heel lang. Het is voor even.

De acteur vindt het geweldig om terug te zijn. “Ik kon hier geen ‘nee’ tegen zeggen. Het is mijn oude club en ik ben er altijd heel happy geweest. Er is ook weinig veranderd. Er zijn misschien drie nieuwe mensen bij gekomen. Verder is alles hetzelfde.”

Niet alleen de acteurs, ook de crew is grotendeels gelijk, vertelt Somogyi. “Er werken tachtig man en er zijn een stuk vijf nieuwe mensen, waarvan drie nieuwe acteurs. Het is allemaal heel vertrouwd, waaronder mijn eigen kleedkamertje.”

Somogyi pakt de klus graag mee, want acteur zijn is geen vetpot. “Het is niet altijd even makkelijk, dat is wel waar. Maar ik heb mijn klussen en er komen wat klussen aan.

Hij sluit niet uit dat hij in de toekomst voor een vierde keer terugkeert. “Nee, dat is niet uitgesloten. Ik zit vrolijk in de bak en toon heel goed gedrag.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen