Margriet van der Linden is de Mol

Foto: John KramerMargriet van der Linden was dit jaar de Mol, oftewel de saboteur, in het veel bekeken realityprogramma Wie is de Mol. Dat bleek vanavond tijdens de live finale van het programma op NPO 1. Van der Linden stond in de finale van het programma met Marlijn Weerdenburg en Rik van de Westelaken. Voorafgaand aan de finale dacht 51 procent van de Wie is de Mol-kijkers dat Van de Westelaken de saboteur was, 31 procent verdacht Van der Linden en 19 procent Weerdenburg. 

De winnaar van Wie is de Mol 2015 is Rik van de Westelaken. Hij won de laagste pot ooit. Danni Lowinski-actrice Marlijn Weerdenburg moest genoegen nemen met de rol van verliezer.

De finale van Wie is de Mol was dit jaar voor het eerst een groots opgezet live-programma, uitgezonden vanuit VondelCS in het Amsterdamse Vondelpark. Buiten VondelCS stonden honderden mensen in het publiek.

Vorig jaar trok de finale van Wie is de Mol meer dan 3 miljoen kijkers. Het is de verwachting dat er dit jaar weer miljoenen mensen voor de buis zitten.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen