Ellen DeGeneres lyrisch over Hello Goodbye

Ellen DeGeneres is erg onder de indruk van het Nederlandse tv-format Hello Goodbye. Dat vertelt bedenker Dan Blazer van productiehuis BlazHoffski vandaag in De Telegraaf. Het productiehuis van DeGeneres gaat een Amerikaanse versie maken. “Ik heb Ellen zelf nog niet gesproken, maar ik weet dat ze een aantal Nederlandse afleveringen heeft bekeken en tranen met tuiten heeft zitten huilen. Zij is laaiend enthousiast en gaat Hello Goodbye ook promoten in haar eigen programma.

Acht jaar geleden deed Blazer een eerste poging om een Amerikaanse versie te realiseren. “Ze hebben er toen een Surpiseshow-achtig iets van proberen te maken, waarin vliegtickets werden uitgedeeld. Tja, dan snap je het programma niet. Deze versie is dan ook nooit uitgezonden.”

Een paar jaar later had de zender van Oprah Winfrey interesse. “Ik was door het dolle heen: Oprah! Maar na een tijdje ontsloeg Oprah haar hele management en ging het project op het laatste moment niet door.

Nu gaat DeGeneres ermee aan de slag. Zij gelooft wel in een kleine opnameploeg, bestaande uit een interviewer, een cameraman en een geluidstechnicus. “Hopelijk wordt het nu eindelijk ook in de VS een succes en gaan we nog veel meer afleveringen maken.”

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen