Jokertje’s manager wil imagoschade voorkomen

Robert ‘Jokertje’ Minderhoud heeft zijn manager Jake Hampel onder meer opdracht gegeven om imagoschade te voorkomen, zodat hij straks een gewone baan kan krijgen. Dat zegt de manager vandaag in dagblad Spits. “Ik heb aan de ouders van Jokertje beloofd dat hij hierna een carrière in het bedrijfsleven zou kunnen opbouwen en dat zijn tv-imago hem niet zou schaden. Daarom voel ik me ook verantwoordelijk naar hen toe; ik wil die ouders recht in de ogen aan kunnen kijken.

Gevraagd naar het moeilijkste aspect van zijn baan, zegt Hampel: “Dat ik constant bezig ben om hun imago te beschermen. Door hun authentieke gedrag komen ze soms beledigend over, terwijl ze dat niet zo bedoelen. Ik probeer dat dan weer recht te zetten.”

Daarnaast moet hij veel dingen uitleggen over hun vakgebied. “Van de werking van kijkcijfers tot vertellen wat een black tie is. Jokertje pakt dat lekker snel op, maar Barbie boeit dat allemaal niet zoveel.”

Hampel denkt dat hij van veel waarde is voor de twee. “Zonder mij zou Barbie geen acht programma’s hebben gehad en voor Jokertje heb ik ook wel meerwaarde gehad; ik heb hem goed geholpen met zijn imago. Straks kan hij lekker aan de slag in het bedrijfsleven.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen