Fabienne de Vries slaat nieuw klusprogramma RTL af

Fabienne de Vries heeft het aanbod voor een nieuw klusprogramma bij RTL afgeslagen. De presentatrice is toe aan iets nieuws. Dat zegt Fabienne vandaag in dagblad De Pers. Volgens Fabienne is het genre wat oppervlakkig. “RTL biedt me een klusprogramma aan, maar na drie jaar ben ik toe aan iets nieuws.” Ze wil liever verdiepende tv-programma’s maken. “Ik voel me meer aangetrokken tot programma’s als De Wereld Draait Door, Goedemorgen Nederland of Pauw & Witteman.”

Fabienne is Hilversum niet beu, benadrukt ze in de krant. “Nee, maar de programma’s die ik maakte raakten wel steeds verder af van mijn belangstelling: informatie overbrengen en een goed verhaal vertellen. Om de band met RTL goed te houden werkte ik mee aan een klusprogramma, maar als iemand een bevlogen emotioneel verhaal vertelde, sneuvelde dat in de montage.

De klusprogramma’s waren Fabienne te oppervlakkig. “Soms wel, ik wil graag geestelijk uitgedaagd worden, ook binnen mijn werk.” Programma’s als De Wereld Draait Door trekken haar. “Dat zou ik nu nog niet kunnen doen omdat ik die credits nog niet heb opgebouwd, maar ik wil er wel naar toe werken.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen